Detta är Segerdahl Byggkonsult AB

Vi på Segerdahl Byggkonsult AB är ett konsultföretag baserat i Stockholmsförorten Bagarmossen. Vi erbjuder därför våra tjänster till dig som bor i Stockholm med omnejd. Vi kan bland annat hjälpa dig med takarbeten, inklusive installation av solceller, fönsterarbeten, markarbeten samt tilläggsisolering. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om det är så att du behöver vår hjälp. Vi kommer då se till att du får precis den hjälp du behöver på allra snabbaste sätt!

Vi är prisvänliga

Vi på Segerdahl Byggkonsult AB är dessutom ett mycket prisvänligt företag. Vi vill nämligen att så många kunder som möjligt ska kunna vända sig till oss för hjälp. Just därför erbjuder vi våra tjänster till några av de absolut bästa priserna inom branschen. 

Vi är miljömedvetna

Vi på Segerdahl Byggkonsult AB är också ett mycket miljömedvetet företag. Just därför använder vi bara miljövänliga varor och produkter. Vi har dessutom alltid som mål att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt. Det är också något som vi med stolthet kan säga att vi gör. Genom att anlita oss kan du därför vara med och bidra till en bättre miljö!