Vilken typ av hjälp behöver du?

Hos oss kan du få flera olika typer av hjälp. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Tak

Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med ditt tak. Vi kan antingen lägga ett helt nytt tak, eller renovera ett redan befintligt sådant. Vi kan också hjälpa dig med att installera solceller på ditt tak. På så sätt kan du producera din egen energi och bidra till en bättre miljö.

img

Fönster

Tillsammans med vår partner Effektfönster kan vi även hjälpa dig med dina fönster. Vi kan bland annat hjälpa dig med att byta ut dina fönster mot nya, fräscha sådana.

img

Dränering

Behöver du hjälp med dränering? Då är också detta något som vi kan hjälpa dig med. Vi transporterar då bort vattnet från ditt hus så att det inte riskerar att drabbas av fuktskador, vattenskador eller andra typer av skador. Vi kan också hjälpa dig med andra typer av markarbeten, inklusive stenläggning och dikesgrävning.

img

Tilläggsisolering

Har du det kyligt där hemma? Då kan vi även hjälpa dig med en tilläggsisolering. Vi lägger då ett nytt lager av isolering på utsidan av en byggnad vilket gör att det blir varmare där inne, något som i sin tur kan innebära billigare energikostnader för dig.